Commentaren: 8
 • #8

  Laura Antonacci (maandag, 17 juni 2024 08:09)

  Anne heeft me kunnen helpen bij een last minute uitnodiging voor een feest. Naast het feit dat ze mijn haren heel mooi heeft opgestoken, heeft ze mij ook verschillende tips gegeven over het behandelen van mijn haar en heeft ze ook mee nagedacht over mijn kapsel in combinatie met mijn outfit. Mijn haren waren prachtig! Daarnaast is Anne ook gewoon een supertoffe, dus de tijd vliegt voorbij. �

 • #7

  Martine Van de Walle (zondag, 08 oktober 2023 15:26)

  Op 7 oktober trouwde mijn dochter. Ik had geen zin in een hectische ochtend. Super ontspannend als het gewoon thuis kan gebeuren. Na een uurtje zag ik eruit om door een ringetje te halen! Enkele weken voordien hebben we een proefkapsel gedaan. Je kan dan nog precies aangeven hoe en wat je wilt! Ik bel haar zeker terug voor een volgende gelegenheid!! Bedankt Anne om me te laten stralen naast mijn dochter.

 • #6

  Charlotte Genyn (woensdag, 27 september 2023 20:56)

  Ik was op zoek naar iemand die mijn haar tot in de puntjes inorde kon brengen voor mijn trouw. En wat een geweldig resultaat!! Een echte aanrader. Anne neemt haar tijd voor een try out en gaf het perfected advies. Ik heb super veel complimentjes gekregen over mijn haar.
  Volgende feest weet ik waar ik moet zijn om mijn haartjes te laten stralen. Dankjewel!!

 • #5

  Kimberly (maandag, 28 augustus 2023 21:31)

  Wat een fijne vrouw is Anne!

  Na een proefkapsel bij een andere kapster had ik niet het juiste gevoel, het was niet mijn ding.

  Tot ik contact opnam met Anne, ze stelde me gerust en nam de tijd om eerst een gesprek aan te gaan om te bespreken wat wel mijn ideaal trouw kapsel zou zijn. Ze vroeg mijn verwachtingen en wensen en probeerde dit na te streven.

  En wat is dat Anne zo goed gelukt!

  Na het proefkapsel had ik zo een warm en gerustgesteld gevoel. Ze werkte met extensions en zorgde voor een volle bos haren :)

  Mede dankzij haar heeft zij mij doen stralen, zij maakte mij de ideale bruid.

  Enorm dankbaar!

 • #4

  Marissa (woensdag, 10 mei 2023 10:36)

  Geheel naar mijn eigen wensen en ideeën een prachtige vintage updo gecreëerd. Veel complimenten gekregen! Fantastisch en een echte aanrader

 • #3

  Steffi (dinsdag, 24 januari 2023 14:42)

  Afgelopen zomer heeft Anne mijn trouwkapsel gedaan. ik was enorm blij met het resultaat, ik liet wat voorbeeldjes zien en ze hielp kiezen wat het beste bij mij mijn haar en stijl zou passen. Ze heeft veel aandacht voor wat jij als bruid graag wilt en geeft handige tips zodat het kapsel en bruidsjurk een mooi geheel vormen. Alles verloopt heel gemoedelijk en Anne zorgt dat je je op je gemak voelt en straalt op je grote dag! Alles was ook ruim op tijd klaar zodat er geen sprake was van stress. absolute aanrader! :-)

 • #2

  Ellen (dinsdag, 24 januari 2023 09:15)

  Anne heeft in november 2022 mijn bruidskapsel gedaan. Ik dacht altijd dat er niet veel mogelijkheden waren met mijn haar, maar ze heeft er echt iets prachtigs van gemaakt! Anne is heel duidelijk in communicatie en je kan gerust zijn dat alles goed komt op de grote dag. Tijdens het proefkapsel begreep ze meteen mijn wensen en stelde ze mij meteen op mijn gemak . de huwelijksdag zelf was ze stipt op tijd en is ze gebleven totdat het helemaal goed zat. Mijn kapsel is ook heel de dag (van 7u 's ochtends tot 3u 's nachts) goed blijven zitten, ondanks de vele knuffels en dansbewegingen. Mrs hairdo is echt een aanrader voor wie een zorgeloos bruidskapsel aan huis wil.

 • #1

  Elke Caluwaert (donderdag, 19 januari 2023 15:26)

  Anne heeft in 2022 mijn bruidskapsel gedaan 2x, zowel op mijn trouwdag als voor onze wedding shoot (andere dag en ander kapsel). Ze doet dat echt fantastisch! Ze begreep helemaal wat ik wou en heeft echt gezorgd voor mijn droomkapsel. Zij was de derde waar ik terecht ben gekomen in mijn zoektocht en ben super blij dat ik ze gevonden heb. Zij is ook echt een kapster en doet niet alleen bruidskapsels, waardoor ze weet wat ze doet. Ze is een heel leuke aangename dame ook. Zoek niet verder, anne moet je hebben voor je bruids- en andere kapsels!